Operna klet - Restavracija Ljubljana - Sobe Ljubljana Opera Room 1
Operna klet - Restavracija Ljubljana - Sobe Ljubljana Opera Room 3
Operna klet - Restavracija Ljubljana - Sobe Ljubljana Opera Room 5
Operna klet - Restavracija Ljubljana - Sobe Ljubljana Opera Room 7
Operna klet - Restavracija Ljubljana - Sobe Ljubljana Opera Room 9
Operna klet - Restavracija Ljubljana - Sobe Ljubljana Opera Room 11
Diapozitiv 1
Diapozitiv 1
Diapozitiv 1
Diapozitiv 1
Diapozitiv 1
Diapozitiv 1
Diapozitiv 1
Diapozitiv 1
Diapozitiv 1
Diapozitiv 1
Diapozitiv 1
Diapozitiv 1
prejšnja puščica
naslednja puščica

Soba Opera (2+0)

Pravila rezervacij in stopnje odpovedi so vnaprej določene. Z rezervacijo ene od naših sob se strinjate z našo politiko rezervacij in odpovedi.

Izpostavljeno
24 KVADRATNIH METROV
2 + 0 OSEBE
ZAJTRK
ZASEBNA KOPALNICA
LCD TELEVIZOR
PRENOSNA KLIMATSKA NAPRAVA
BREZPLAČEN WIFI
JAVNO PARKIRIŠČE
LJUBLJENČKI DOBRODOŠLI
Več o Sobi

Sodobno opremljena soba Opera se nahaja v kletnih prostorih in ima obokan strop ter veliko okno, ki omogoča dovolj dnevne svetlobe. Udobje vam zagotavljajo zakonska postelja, pisalna miza z mini hladilnikom, garderobne omare, prenosna klimatska naprava, brezžični internet, LCD televizor, sef in aparat za pripravo kave ali čaja. Na voljo so odeje s polnilom iz puha, sveže brisače in posteljnina. V prostorni kopalnici je prha, WC, umivalnik, sušilnik za lase in osnovne toaletne potrebščine.

V naši restavraciji lahko z doplačilom izbirate med petimi skrbno pripravljenimi zajtrki in šestim po vašem izboru. Za ostale obroke pa vam nudimo popust. Parkiranje v parkirni hiši je možno, če je ta prosta. Rezervacije v naprej tako niso možne. Parkirnina v višini 20 € na dan se plača v naši restavraciji in velja od 15.00 ure. na dan prijave do 10.00 ure na dan odjave. Po predhodnem dogovoru in doplačilu 10 € na dan, lahko s seboj pripeljete tudi hišne ljubljenče, vendar lepo prosimo, da ne spijo v postelji.

Zajtrk

Gostje lahko izbirajo med petimi skrbno pripravljenimi zajtrki in šestimi po lastni izbiri za doplačilo. Zajtrk vam postrežemo v naši restavraciji, lahko pa vam ga prinesemo tudi v sobo.

V naši restavraciji Operna Klet vam nudimo popust tudi za druge obroke. Ob nedeljah kosila in večerje niso možne.

 

Koledar Razpoložljivosti
Cenik

Politika Rezervacij In Odpovedi

Prosimo, da pred rezervacijo preberete in razumete našo politiko rezervacij in odpovedi. Če imate kakršna koli vprašanja, nas kontaktirajte.

1.) Rezervacije morajo biti opravljene preko naše uradne spletne strani ali pa nas kontaktirajte po telefonu ali e-mailu.

2.) Rezervacija se šteje za potrjeno, ko gost na svoj elektronski naslov prejme voucher, ki služi kot dokazilo o opravljeni rezervaciji. Za potrditev rezervacije je potrebno plačati 30% zneska. Preostanek plačila je treba poravnati pred prihodom ali ob prihodu s kartico ali gotovino.

3.) Dovoljeno število gostov v sobi je določeno ob vsaki rezervaciji posebej. Vendar v sobi nikoli ne sme biti več gostov, kot jih je navedenih na rezervaciji.

4.) Če stranka rezervira sobo ali storitev, vendar je ne izkoristi ali odide predčasno, se zaračuna celoten znesek, razen če je vse skupaj posledica višje sile ali bolezni.

5.) Če stranka ne prevzame sobe do 22.00 ure brez predhodnega obvestila, se lahko odda drugemu gostu. Prihod po 22.00 uri je potrebno najaviti najkasneje do 12.00 ure na dan prihoda.

6.) Podaljšanje bivanja je potrebno zahtevati vsaj 24 ur vnaprej.

7.) Na dan odhoda je potrebno sobo zapustiti do 10.00. Morebitno prekoračitev tega časa lahko privede do zaračunanja 100% cene za dodatno nočitev.

8.) Rezervacijo je možno brezplačno odpovedati do 2 dni pred prihodom do 20.00 ure.

9.) Zahtevek za preklic je treba podati pisno po e-mailu ali pa nas morate poklicati. Za hitrejšo obdelavo navedite podatke o rezervaciji.

10.) Če gost ne pride na načrtovani datum prijave in ni odpovedal svoje rezervacije, mu bomo zaračunali celotno bivanje.

11.) Vračila za odpovedi bodo obdelana v 7-14 delovnih dneh in izdana v enaki obliki kot prvotno plačilo. Upoštevajte, da se časi obdelave lahko razlikujejo glede na vašega ponudnika plačil.

12.) Spremembe datumov rezervacije ali drugih podrobnosti so odvisne od razpoložljivosti in lahko povzročijo prilagoditve cen.

DODATNI POGOJI IN DOLOČILA.

1.) Od gostov se pričakuje, da bodo upoštevali naš hišni red. Neupoštevanje pravil lahko povzroči prislino izselitev brez povračila denarja.

2.) Zaradi državnih predpisov morajo ob prijavi vsi gostje predložiti osebno izkaznico ali potni list.

3.) Osebje ima pravico brez dovoljenja gostov preveriti, če se držijo hišnega reda.

4.) V primeru hujših kršitev lahko posreduje policija.

5.) Hrana in pijača iz mini bara se plačata v restavraciji pred odjavo. Bančna kartica gosta se bremeni, če ob odhodu ne poravna računa.

Z rezervacijo pri nas potrjujete, da ste prebrali in se strinjali z našo politiko rezervacije in odpovedi ter vsemi drugimi določili in pogoji, navedenimi med postopkom rezervacije. Pridržujemo si pravico do posodobitve tega pravilnika, zato ga redno pregledujte, da boste obveščeni.

GALERIJA