Politika Zasebnosti

Ta pravilnik o zasebnosti velja za spletno mesto www.operna-klet.si. V njem pojasnjujemo načela obdelave in shranjevanja osebnih podatkov, ki jih posredujejo uporabniki v zvezi z uporabo storitev, ki jih ponuja podjetje RIBJA KLET d.o.o.

1.) Upravljavec osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov, pridobljenih na tem spletnem mestu, smo podjetje RIBJA KLET d.o.o., Župančičeva ulica 2, Ljubljana, Slovenija, matična številka: 3378381000, VAT ID: SI93142650. Zavezani smo k spoštovanju vaše zasebnosti in obdelavi vaših osebnih podatkov varno ter v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov (Uredba (EU) 2016/679 (GDPR) in Zakon o varstvu osebnih podatkov – ZVOP-1). Pridobljene podatke uporabljamo izključno za namene, ki so povezane z našim poslovanjem.

2.) Kako zbiramo vaše osebne podatke?

Z vašimi podatki ravnamo z najvišjo možno mero skrbnosti. Vsi osebni podatki, ki jih pridobimo od uporabnikov spletne strani, so zasebni in zaupni. Osebne podatke zbiramo v rezervacijskem obrazcu, kamor uporabnik vnese vse osebne podatke, ki so relevantni za rezervacijo in našo izvedbo zahtevane storitve.

Osebne podatke gostov zbiramo tudi med prijavo - check-in (osebno ali prek zaščitene povezave, ki je poslana po e-mailu).

Poleg osebnih podatkov, ki jih posredujete prek zgoraj navedenih metod, to spletno mesto uporablja tehnologijo, ki zbira določene tehnične podatke, kot je uporabnikov IP naslov. IP naslov uporabnika se zabeleži ob opravljeni rezervaciji preko rezervacijskega obrazca. V vseh drugih primerih pa IP-jev ne povezujemo z osebami in vsak uporabnik spletnega mesta je anonimen. Anonimne podatke o vaši uporabi naše spletne strani zbiramo s pomočjo piškotkov in podobnih tehnologij. Več informacij o tem, kako uporabljamo te tehnologije za zbiranje informacij o vas, najdete v Politiki piškotkov.

3.) Katere vrste osebnih podatkov se zbirajo?

Ko opravite spletno rezervacijo, zbiramo osebne podatke v rezervacijskem obrazcu, in sicer:

· Ime, priimek, telefonsko številko, elektronski naslov in državo uporabnika;

· Podatki o podjetju uporabnika (če je rezervacija opravljena za podjetje);

· Podatki o kreditni kartici (vrsta kreditne kartice, ime imetnika kartice, številka kreditne kartice, datum poteka);

· Podatki o bivanju gosta, vključno z datumom prihoda in odhoda, vrsto storitve in morda željami, ki jih imate.

Med prijavo - check-in (osebno ali preko zaščitene povezave, ki je poslana po e-mailu), zbiramo ime, priimek, državo, datum rojstva, vrsto osebnega dokumenta in osebno številko.

4.) Za kakšen namen se uporabljajo osebni podatki?

Vsi podatki, ki so pridobljeni v rezervacijskem obrazcu, se uporabljajo za obdelavo vaše rezervacije in za komunikacijo v zvezi z zagotavljanjem naših storitev; to vključuje transakcijska e-poštna sporočila za izvedbo z oddano rezervacijo sklenjenega poslovnega dogovora med nami in prejemnikom naših storitev (gostom).

Osebne podatke, ki jih pridobimo ob prijavi, je treba zbrati, da zagotovimo izpolnjevanje naših in vaših zakonskih obveznosti.

5.) Obdobje hrambe osebnih podatkov

Osebne podatke lahko hranimo tako dolgo, kot je potrebno za izpolnitev namenov, za katere so bili zbrani, ali dokler posameznik ne umakne privolitve. Na podlagi uporabnikovega pisnega preklica privolitve se podatki izbrišejo.

6.) Vaše pravice

Kadar koli lahko zahtevate dostop, popravek, omejitev obdelave osebnih podatkov, izbris osebnih podatkov ali pritožbo v zvezi z obdelavo vaših podatkov, tako da nam pošljete e-mail.

7.) Naši kontakti

Če imate vprašanja o tem, kako obdelujemo vaše osebne podatke, ali če želite uveljavljati katero od pravic, ki jih zagotavlja ta pravilnik o zasebnosti, nas kontaktirajte na naš e-mail.

8.) Veljavnost

Datum začetka veljavnosti te politike zasebnosti je februar 2024. Ta dokument se lahko spremeni brez predhodnega obvestila.