Politika Rezervacij In Odpovedi

Prosimo, da pred rezervacijo preberete in razumete našo politiko rezervacij in odpovedi. Če imate kakršna koli vprašanja, nas kontaktirajte.

1.) Rezervacije morajo biti opravljene preko naše uradne spletne strani ali pa nas kontaktirajte po telefonu ali e-mailu.

2.) Rezervacija se šteje za potrjeno, ko gost na svoj elektronski naslov prejme voucher, ki služi kot dokazilo o opravljeni rezervaciji. Za potrditev rezervacije je potrebno plačati 30% zneska. Preostanek plačila je treba poravnati pred prihodom ali ob prihodu s kartico ali gotovino.

3.) Dovoljeno število gostov v sobi je določeno ob vsaki rezervaciji posebej. Vendar v sobi nikoli ne sme biti več gostov, kot jih je navedenih na rezervaciji.

4.) Če stranka rezervira sobo ali storitev, vendar je ne izkoristi ali odide predčasno, se zaračuna celoten znesek, razen če je vse skupaj posledica višje sile ali bolezni.

5.) Če stranka ne prevzame sobe do 22.00 ure brez predhodnega obvestila, se lahko odda drugemu gostu. Prihod po 22.00 uri je potrebno najaviti najkasneje do 12.00 ure na dan prihoda.

6.) Podaljšanje bivanja je potrebno zahtevati vsaj 24 ur vnaprej.

7.) Na dan odhoda je potrebno sobo zapustiti do 10.00. Morebitno prekoračitev tega časa lahko privede do zaračunanja 100% cene za dodatno nočitev.

8.) Rezervacijo je možno brezplačno odpovedati do 2 dni pred prihodom do 20.00 ure.

9.) Zahtevek za preklic je treba podati pisno po e-mailu ali pa nas morate poklicati. Za hitrejšo obdelavo navedite podatke o rezervaciji.

10.) Če gost ne pride na načrtovani datum prijave in ni odpovedal svoje rezervacije, mu bomo zaračunali celotno bivanje.

11.) Vračila za odpovedi bodo obdelana v 7-14 delovnih dneh in izdana v enaki obliki kot prvotno plačilo. Upoštevajte, da se časi obdelave lahko razlikujejo glede na vašega ponudnika plačil.

12.) Spremembe datumov rezervacije ali drugih podrobnosti so odvisne od razpoložljivosti in lahko povzročijo prilagoditve cen.

Z rezervacijo pri nas potrjujete, da ste prebrali in se strinjali z našo politiko rezervacij in odpovedi ter vsemi drugimi določili in pogoji, navedenimi med postopkom rezervacije. Pridržujemo si pravico do posodobitve tega pravilnika, zato ga redno pregledujte, da boste o vsem obveščeni.