Operna klet

Restavracija in sobe v središču Ljubljane

Restavracija

Sobe

Operna klet

Operna Klet Sobe

Restavracija In Sobe Operna Klet

Vabljeni v restavracijo in sobe Operna Klet, kjer ustvarjamo tradicijo s pridihom sodobnosti. Naša restavracija, ki se nahaja v središču mesta, je dokaz trajne kulinarične dediščine, saj smo najstarejša morska restavracija v Ljubljani. Toda brez skrbi, pri nas vam postrežemo tudi z mesnimi specialitetami, brunchi in še veliko več. Poleg tega uživajte v udobju v naših petih prijetnih sobah z neobveznim zajtrkom in dodatnimi ugodnostmi. Potopite se v tradicijo in izjemno gostoljubnost v Operni klet Ljubljana.

Restavracija

Naša restavracija ponuja raznolike morske in mesne jedi, brunche in očarljivo zunanjo teraso.

NAŠ MENI →

Sobe

Ponujamo 5 sob z udobnimi posteljami in možnostjo zajtrka. Vsaka soba ima prostorno zasebno kopalnico.

REZERVIRAJTE →

Vinoteka

Čaka vas širok izbor osvežilnih napitkov, hišnih pijač in vinska karta s kakovostnimi belimi in rdečimi vini.

SEZNAM VIN →

Izbrani Okusi

Restavracija Operna Klet velja za najstarejšo morsko restavracijo v Ljubljani, ki specializira na pripravi svežih in okusnih morskih jedi. Ne glede na to, ali vam je ljubša naša očarljiva terasa ali elegantna notranjost, vam v Operni Kleti ponujamo čudovito okolje za doživljanje kulinaričnih užitkov. Ne pozabite pa tudi raziskati naše vinske karte ali poskusiti domače hišne napitke. Hkrati ponujamo možnost organizacije praznovanj ter obletnic. Naša raznolika izbira zajtrkov pa poskrbi za vsak okus in odličen začetek dneva.

Izbrani Okusi

Restavracija Operna klet je najstarejša morska restavracija v Ljubljani, specializirana za sveže in okusne morske jedi. Brez skrbi, ponujamo tudi mesne jedi. Prepustite se raznovrstnim hišnim pijačam in raziščite našo bogato vinsko karto za še boljšo kulinarično izkušnjo. Ne glede na to, ali vam je ljubša naša očarljiva terasa ali elegantna notranjost, vam Operna Klet ponuja čudovito okolje za kulinarične užitke. Ponujamo tudi možnost organizacije praznovanj. Poleg tega naša raznolika izbira zajtrkov z okusnimi domačimi jedmi poskrbi za vsak okus in zagotavlja odličen začetek dneva.

Najljubše našim gostom

We stayed here last minute! Absolutely lovely!! The staff are so nice and friendly its practically down town! Very pet friendly and for a really decent price! Their resturant also has amazing food.”

Bri

We very much enjoyed our stay at Operna Klet! Good location, wonderful accommodation and the staff was really friendly and helpful. We really liked our room and the breakfast. Perfect stay!”

L

"Rooms are conveniently located in the city center, next to the opera and a short walk from the major pedestrian zone with its restaurants and shops. Because we were going early in the morning, they suggested us to pack sandwiches for the road instead of breakfast.”

Vladislav

"Das Zimmer war sehr schön und besonders, alles neu und sauber, Restaurant sehr schön, das Personal war sehr freundlich.

Ina

Zelo dobra lokacija. Super zajtrk in večerja.”

Ewelina

Nerealna hrana, odlična hobotnica in vinska spremljava. Postrežba na nivoju, sobe vrhunske.”

Val

Place is conveniently located and has good restaurant. Nice and friendly staff.”

Ino

"Die Lage ist unschlagbar und das Personal unglaublich freundlich und sehr hilfsbereit. Das Frühstück kann vom Menü ausgewählt werden und schmeckt hervorragend.”

Peter

Great seafood, professional staff and good value.”

Kristina

“Positive: location, decoration of room, restaurant & friendliness of staff.”

Tina

Zelo dobro in priporočam. Prijazno osebje kot tudi odlična hrana po zelo sprejemljivih cenah. Definitivno se še vrnemo."

Neža

"Muy buen desayuno. Personal muy eficiente muy amable. Me gusta mucho el concepto del establecimiento: pocas habitaciones pero máxima calidad.

Winnie

Naše sobe

Naše sobe se nahajajo le nekaj korakov od živahnega mestnega središča in številnih znamenitosti. Vse sobe so sodobno opremljene z udobnimi posteljami, pisalno mizo z mini hladilnikom, garderobnimi omarami, klimatsko napravo, brezžičnim internetom, LCD televizorjem, sefom ter aparatom za pripravo kave ali čaja. Vsaka soba ima prostorno kopalnico. V naši restavraciji lahko ob doplačilu izbirate med petimi skrbno pripravljenimi zajtrki in šestimi po lastni izbiri, za druge obroke pa vam nudimo poseben popust. Hišni ljubljenčki so dobrodošli po predhodni odobritvi in ob doplačilu.

Kontakti in lokacija

Župančičeva ulica 2, Ljubljana, Slovenija

15 + 9 =

Kontakti in lokacija

Župančičeva ulica 2, Ljubljana, Slovenija

6 + 15 =