Nalaganje
00
O OPERNI KLETI

Dobrodošli
v najstarejši ribji restavraciji v Ljubljani!

Če želite začutiti Ljubljano, glavno mesto Slovenije, ki velja za najlepše mesto na svetu, ste izbrali izvrstno namestitev v mestu. Poleg restavracije imamo tudi sobe, kjer se lahko odpočijete.

Single Image
NAŠA ZGODBA

Kaj vse je Operna kleti?

Tradicionalno restavracijo smo popolnoma obnovili in se Vam predstavljamo z novo zgodbo:

 • Družinsko podjetje

  Za imenom stoji družina Gale, vsak član je doprinesel k delu sestavljanke. Ani je mojstrica interierja, Primož vodi restavracijo, Neža vodi hotelski del in skupaj so neverjetna ekipa.

 • Hotelski del

  Le streljaj stran od mestnega vrveža, zabave in številnih mestnih znamenitosti, se boste spočili v udobno opremljenih sobah in se zjutraj pocrkljali z okusnim zajtrkom v prijetni restavraciji ali pa na starem meščanskem vrtu pod mogočnim kostanjem, ki nudi tudi veliko teraso s pogledom na okoliške stavbe in vrtove.

 • Restavracija

  Operna klet je znana po okusnih ribjih jedeh. Da bi lahko še naprej gojili tradicijo smo našli izvrstne dobavitelje svežih rib iz Hvara.

 • Terasa

  Pri prenovi nismo pozabili tudi na " žurerje" v zgornjem delu nad restavracijo se odpira velika terasa, kjer lahko praznujete prav vse priložnosti. Terasa lahko nosi 50 oseb.

 • Zabava

  Stremimo k vrhunski hrani, postrežbi, in dobrodošlici. Želimo, da se vsak počuti dobrodošlo in ko oddide se vedno z veseljem vrne.

Single Image
Zgodba

Sveže ribe iz Hvara

naša misija

Ribja restavracija, ki že od leta 1922 goji tradicijo. Sedaj je prenovljena. Koncept ostaja enak - sveže ribe pripravljene na različne načine za vse okuse. Na voljo pa je tudi show cooking!

Single Image
Naša vizija

Dobra hrana, dobra pijača in še boljša družba! V centru Ljubljane, pa še vedno malo odmaknjeni v svoji privatnosti.

Oglejte si naše sobe

Hotel Operna Klet